Tietoa meistä

Ammattitaitoinen maalari

Urani alkoi jo vuonna 1996, kun ensimmäistä omaa asuntoa täytyi kunnostaa. Vähän väriä pintaan ja asunto sai uuden ilmeen. Innostuin alasta jo silloin, mutta jatkoin kuitenkin myyntihommissa jota olin tehnyt jo pitkään.

Päätin toteuttaa pitkäaikiasen unelmani ja lähdin opiskelemaan maalariksi. Valmistuin maalarin ammattikoulusta vuonna 2007 ja siitä lähtien olen työskennellyt rakennusalalla jokapäiväisesti. Olemme puolisoni kanssa kunnostaneet kaksi rintamiestaloa jossa aikoinaan myös asuttu. Kokemusta on karttunut monialaisesti ja olen löytänyt vahvuuteni työn kautta. 

Kokemusta löytyy laidasta laitaan, vaikka maalaukset ovatkin lähimpänä sydäntä. Vien hommat aina loppuun asti ja teen työtäni edelleen innolla, sillä jokainen projekti on erilainen omalla tavallaan!

Olin ollut pitkään palkkatyössä maalarina, kunnes vuonna 2018 päätin luoda oman yrityksen. Uskon, että ulospäinsuuntaneisuus sekä periksiantamattomuus ovat luoneet vahvan pohjan yrittäjyydelleni. Kohti uusia tuulia ja isompia projekteja!​