Tietoa meistä

Maalarimestari vankalla osaamisella


Urani alkoi jo vuonna 1996, kun kunnostin ensimmäisen oman asunnon. Pientä pintaremonttia ja väriä seiniin, sillä sai miellyttävän lopputuloksen aikaan. Kiinnostuin maalausalasta jo silloin, mutta jatkoin kuitenkin tutuissa myyntihommissa.  

Vuonna 2006 päätin toteuttaa pitkään mielessäni olleen unelman ja lähdin opiskelemaan maalariksi. Valmistuin ammattikoulusta ja sille tielle jäin. Nyt on kertynyt jo 15 vuotta kokemusta rakennusalalta. Kouluttauduin myös maalarimestariksi vuonna 2021 ja uskon, että kouluttautumisella pystyn tarjoamaan laaja-alaisempaa osaamista sekä pidän yllä tietoa ja taitoa jatkuvasti muuttuvassa yhteiskunnassamme. Olemme puolisoni kanssa kunnostaneet kaksi rintamiestaloa jossa aikoinaan myös pitkään asuttu. Kokemusta on karttunut monialaisesti niin huoneistoremonttien kuin omien työmaiden kautta. Olen löytänyt vahvuuteni maalauksesta ja pintakäsittelystä vaikka teen muitakin rakennusalan hommia.
Olin ollut pitkään palkkatyössä maalarina, kunnes vuonna 2018 päätin luoda oman yrityksen. Aloitin toiminimellä ja työn laajuuden ansiosta perustin lopulta osake-yhtiön. Uskon, että ulospäinsuuntautuneisuus sekä periksiantamattomuus positiivisella asenteella ovat luoneet vahvan pohjan yrittäjyydelleni. Olen työssäni aina järjestelmällinen, tarkka sekä aikatauluista kiinni pitävä.


Kohti uusia tuulia ja isompia projekteja!