Palvelumme

Maalaukset

Seinämaaleilla on helppo muuttaa kodin tunnelmaa edullisesti. Tilan ilme muuttuu hetkessä, käsittelit seinäpinnat sitten voimakkailla väreillä tai kauttaaltaan hennon vaaleaksi. Maalin sävy ja kiiltoaste kannattaa valita omien mieltymysten, halutun tunnelman sekä huoneen käytön mukaan. Sisäpinnoille kannattaa valita vähänpäästöinen, M1-luokiteltu tuote.

Kiiltävämmät maalipinnat on helpompi pitää puhtaana ja himmeät pinnat puolestaan luovat rauhallisen vaikutelman. Olo- ja makuuhuoneissa suositaan yleensä himmeitä ja täyshimmeitä maaleja. Keittiöt ja eteiset puolestaan maalataan usein puolihimmeällä maalilla, sillä näissä tiloissa seinäpinnat saattavat altistua kura- tai rasvaroiskeille ja näin ollen vaatia pyyhkimistä. Yleisesti ottaen vaaleat sävyt avartavat ja luovat tilan tuntua. Tummilla sävyillä puolestaan luot tilaan intiimin tunnelman. Maalauksella pystyy myös paikkaamaan seinään tulleita jälkiä helposti. 

Sisäkattojen maalaus on oma taiteen lajinsa, mikä vaatii tietoa katoista ja niihin sopivista maaleista sekä oikeasta maalaustavasta. 

Suosittelemme asiakkaille aina yhdessä valittuja maaleja juuri oikeanlaisen tunnelman saamiseksi.

Tapetointi

Tapetointi on helppo tapa uudistaa huoneen sisustusta tai muuttaa huoneen ilmettä raikkaasti. 

Tapetteja on paperista, vinyylistä, esiliisteröityjä, akryylistä, palstaantuvia, nonvowenia, kuviokohdisteisia, ilman kuviokohdisteita, pesunkestävää jne.

Suosittelemme aina vanhan tapetin poistoa jotta voidaan taata paras lopputulos. Vanhan tapetin poisto on usein työläs ja aikaa vievä työvaihe. Remonttia tehdessä saattaa aikataulu olla niin kireä, että vanhan tapetin poistolle ei juurikaan aikaa ole. Siksi monet päätyvät tapetoimaan vanhan tapetin päälle, mikä ei tuota niin hyvää  lopputulosta.

Sisäportaiden maalaus

Puisten portaiden kunnostaminen on aikaa vievää puuhaa. Vanhojen pintojen esikäsittely uutta maalausta tai lakkausta varten on melko työlästä. Työtä hidastaa pintojen rikkonaisuus, kaidepienojen välistä vaikeasti tavoitettavat pinnat, työasennot, tarkat rajaukset yms. Siten suosittelen, että teetätät kunnostuksen ammattilaisella!


Ikkunat ja ovet

Ikkunoiden vauriot ilmenevät yleensä puitteen tai karmien alaosissa joiden syynä on valuva sadevesi tai aurinko. Pienellä korjauksella ja maalauksella saadaan ikkunoista taas uudenveroiset. Ovissa taas vaurioita aiheuttaa kosteus taikka roiskevesi, mutta pienellä korjauksella tai osien vaihtamisella ja huoltomaalauksella saadaan ne kuntoon.

Sisäovet ovat monesti kolhuille alttiita ja hyvin näkyvä osa kotia, joten niiden vaihto uusiin voi olla hyvä ratkaisu vanhan kunnostamisen sijaan. Sisäovia on hyvin monenlaisia ja niiden asennus voi tuottaa päänvaivaa. Ei huolta, me autamme!

Tasoitukset

Tasoittaminen kuuluu pohja- tai esitöihin. Kannattaa miettiä etukäteen, onko tarvetta koko seinän tasoittamiselle vai riittääkö osittainen tasoitus. Hyvin tehty seinätasoitus takaa täydelliset seinäpinnat! Maalari tekee töitä ahkerasti päivän toisensa perään muttei saa mitään näkyvää aikaiseksi. Ja kas yllättäen kaikki pinnat ovatkin maalatut. Ammattilainen tietää, että hyvin tehty pohjatyö näkyy vasta valmiissa maalipinnassa eli maalauksen jälkeen.

Hyväkään maalari ei peitä huonoa tasoitusjälkeä. Ja kääntäen sama: harrastelijamaalari saattaa pilata hyvän tasoitusjäljen. Siksi on syytä teettää sekä tasoitus että maalaus ammattilaisella.

Mitä kiiltävämpi maali sitä paremmin pohjatyöt on tehtävä.

 

Ole yhteydessä myös muissa asioissa!

Tarvittaessa teemme myös pienempiä timpurin töitä, kuten lattiamateriaalien vaihtoa, listoituksia, kevyitä väliseiniä, sisäovien ja kalusteiden/hyllyjen asennuksia.

Kysy rohkeasti tarjousta!
 

Alihankinta

Teen alihankintaa useille eri yrityksille, jos kiinnostaa niin ota yhteyttä!

 Tekemällä yhteistyötä meidän kanssa, saat takuun vastuullisuudesta, laadusta, luotettavuudesta sekä ammattitaidosta.